Om Hampelandskolen

_CON1687.JPG

Velkommen til Hampelandskolen

På Hampelandskolen har vi nogle fælles traditioner, som vi gennem en årrække har fastholdt og udvidet.

1. skoledag

På den første skoledag samles alle elever og medarbejdere for at ønske hinanden velkommen til et ny skoleår. Vi synger et par sange sammen og Mik Fallesen, skolens daglige pædagogiske leder, byder velkommen med en tale til elever og medarbejdere.

De nye børnehaveklasseelever og deres forældre bydes velkommen en time senere, hvor nogle af skolens elever synger et par sange for dem. De nye børnehaveklasseelever går herefter til deres klasser med deres lærer og pædagoger. Imedens bliver forældrene budt på en kop kaffe og får lidt at vide om Hampelandskolens traditioner og forventninger til et godt samarbejde.

Høstmarked

I begyndelsen af september holder vi høstmarked, hvor eleverne sammen med deres lærere forbereder boder og aktiviteter, som de selv og deres forældre hygger sig med om eftermiddagen.

Skolernes Motionsdag

Fredag inden efterårsferien deltager alle elever og medarbejdere i skolernes motionsdag. For de større elever er der arrangeret boldaktiviteter i hallen. Men langt de fleste af eleverne udfordrer sig selv med et større eller mindre antal runder på stierne rundt om skolen.

Luciadag

Den 13. december står 5. klasserne for årets luciaoptog.

1. skoledag i det nye år

På første skoledag i januar mødes alle elever og medarbejdere for at synge nytåret ind og ønske hinanden et godt nytår. Eleverne kommer med levende lys,

Aktivitetsdag

I løbet af foråret arrangerer de store elever en aktivitetsdag for alle skolens elever.

9. klassernes sidste skoledag

Begynder med et morgenbord for afgangseleverne og deres lærere. Vores 8. klasser sørger for dette arrangement. Herefter besøger de festligt udklædte elever klasserne og kaster lidt karameller. De underholder herefter resten af skolen med et show, der afsluttes med karamelkast og efterfølgende vand til de modigste elever.

Sidste skoledag

På den sidste skoledag inden sommerferien er det 8. klasserne der sørger for underholdningen. Og vi slutter af med en fællessang og et ønske om en god ferie til hinanden.