Om Maglehøjskolen

Maglehøjskolen

Velkommen til Maglehøjskolen

På Maglehøjskolen sætter vi pris på at være sammen. Vi har skabt nogle fælles traditioner, som vi glæder os til år efter år.

1. skoledag

Første skoledag er der gjort klart til at modtage de nye elever i børnehaveklassen med flag og sang, for derigennem at give børnene en festlig start på deres skolegang.

Hjerternes Motionsdag

I oktober deltager alle på Maglehøjskolen i det landsdækkende motionsløb, hvor pulsen kommer i vejret og hjerterne styrkes. Motionsløbet foregår fredag inden efterårsferien, og ruterne er afpasset de enkelte elevers alder og kondition.

Skolefest

I november holdes skolefest for skolens elever, søskende og forældre. Rammerne for skolefesten er ens år efter år. Først musical, derefter boder og dans til musik. 6. klasserne opfører musical som en slags afslutning på deres musikundervisning.

Luciadag

Den 13. december står 5. klasserne for årets luciaoptog. Mens det endnu er mørkt udenfor slukkes alt lys, og det stemningsfyldte optog går med levende lys rundt på skolen og synger Lucia-sangen.

Aktivitetsdag

I løbet af skoleårets første uger har 0. - 3. klasse "Legedag", hvor børnene er sammen på tværs af klasser og alder. Her leges både inde og ude.

Trimdag

I foråret boltrer store som små sig på plænerne, og hele dagen er afsat til sjove konkurrencer og motion, hvor det ikke gælder om at vinde, men om at være med. Disciplinerne kan eksempelvis være støvlekast, løb med æg på en ske, flytning af vand og meget andet. Eleverne fra 8. klasse er sammen med lærerne ansvarlige for trimdagen.

Sidste skoledag

Ultimo maj/primo juni holder 9. klasserne sidste skoledag. De siger farvel til skolen, dens lærere og deres kammerater, før alvoren med de forestående prøver melder sig. Det sker ved at kaste karameller i grams og med sjov og underholdning.