IT-dannelse

IT-dannelse og netetik på Distriktsskole Ølstykke, den 4. og 5. oktober.

29-09-2016

Distriktsskole Ølstykke har valgt at afsætte to dage til et fælles fokus på IT-dannelse og netetik for ca. 800 elever fra 4. til 9. klasse.

En gruppe bestående af lærere, medarbejdere fra Ung Egedal og Center for Skole og Dagtilbud (CSD) har sat sig sammen og forberedt indhold til dagene med udgangspunkt i ønsker fra elever, lærere og digitale temaer fra det kommunale initiativ "Sund i Egedal".

På disse dage skal eleverne på banen og reflektere, gå i dialog og få sat ord på, hvad de selv betragter som acceptabel digital adfærd, både når det kommer til kommunikation på nettet og generel brug af mobilen i hverdagen. Dagene skal ende ud med en række produktioner fra film, musik til matematiske undersøgelser om emnerne.

Dette skrev Frederiksborg Amts Avis.

Pædagogisk daglig leder Birgitte Jacobsen

Afdeling Søhøjskolen