Adgang til ForældreIntra

unilogin.png

Oprettelse af UNI-login

Fremover skal der logges på ForældreIntra ved brug af UNI-login.

Du skal som forældre selv aktivere dit UNI-Login, som består af et brugernavn og en adgangskode. Du skal bruge dit NemID, når du aktiverer dit UNI-Login første gang, og herefter kun hvis du glemmer dit brugernavn eller kode.

Du kan se vejledning til oprettelse eller nulstilling af UNI-login i nedenstående link:

Vejledning uni-login:  https://viden.stil.dk/pages/viewpage.action?pageId=12780606

Login med brugernavn og kode
Da login med brugernavn i ForældreIntra udfases, er det, såfremt du glemmer din kode, ikke muligt for os at nulstille koden. Du skal i stedet oprette et UNI-login med nem-id, hvis du ikke allerede har et. Dette skal herefter bruges til login.

Hvis du oplever problemer med at logge ind, er du meget velkommen til at ringe til skolen på tlf. 7259 8701.