Nyt kommunikationssystem

Billede AULA.png

Læs sidste nyt om AULA og oprettelse af Uni-login.

Hen over sommerferien lukker ForældreIntra ned og erstattes af et nyt system, der hedder AULA. For at kunne logge på AULA, skal alle forældre bruge deres UNI-login. Du skal som forældre selv aktivere dit UNI-Login, som består af et brugernavn og en adgangskode. Du skal bruge dit NemID, når du aktiverer dit UNI-Login første gang, og herefter kun hvis du glemmer dit brugernavn eller kode.

I dag logger forældre på ForældreIntra ved brug af et brugernavn og selvvalgt kode. Dette virker ikke mere pr. 1. august 2019. Skolen anbefaler derfor, at du tager dit UNI-login i brug til ForældreIntra allerede nu.

Du kan se vejledning til oprettelse eller nulstilling af UNI-login i nedenstående link:

Vejledning uni-login:  https://viden.stil.dk/pages/viewpage.action?pageId=12780606

Login med brugernavn og kode
Da login med brugernavn i ForældreIntra udfases, er det, såfremt du glemmer din kode, ikke muligt for os at nulstille koden. Du skal i stedet oprette et UNI-login med nem-id, hvis du ikke allerede har et. Dette skal herefter bruges til login.

Hvis du oplever problemer med at logge ind, er du meget velkommen til at ringe til skolen på tlf. 7259 8701.

Læs også: Info om AULA