Info om Covid-19

Covid-19 billede

Oplysninger vedrørende skole og SFO.

Her vil vi forsøge at holde jer opdaterede mht. Covid-19 informationer på skole- og SFO området.

Hvem skal jeg kontakte, hvis mit barn har fået corona?
Hvis dit barn får et positiv Covid-svar, skal du kontakte skolens ledelse på nedenstående telefonnr. (også hvis det er i løbet af en weekend):

Maglehøjskolen
Birgitte Jacobsen, 7259 8705

Søhøjskolen
Peter Brixen, 7259 8706

Når du kontakter skolens leder, bedes du opyse:

- Hvornår har barnet sidst været i skole?
- Hvilken dag blev barnet testet?

Følgende personer betragtes som nære kontakter:
• Personer, som bor sammen med en smittet person • Personer, der har haft direkte fysisk kontakt (f.eks. ved kram) med en smittet person • Personer med ubeskyttet og direkte kontakt til sekreter fra en smittet person (f.eks. er blevet hostet på eller har berørt brugt lommetørklæde m.v.) • Personer, der har haft tæt "ansigt-til-ansigt" kontakt inden for 1 meter i mere end 15 minutter til en smittet person (f.eks. samtale med personen) • Sundhedspersonale som har deltaget i plejen af en patient med COVID-19, og som ikke har benyttet værnemidler på de foreskrevne måder.

22.09.2020 Sociale arrangementer

16.09.2020 Information om Covid-19 fra Center for Skole og Dagtilbud

09.09.2020 Har dit barn symptomer, der kan være Covid-19, eller er der smitte i dit barns dagtilbud eller skole?

09.07.2020 Til dig, der er nær kontakt til en person, der er testet positiv

Pædagogisk daglig leder Birgitte Jacobsen