Midlertidig lukning - info fra kommunen

Information.jpg

I Egedal Kommune følger vi Regeringens anbefalinger om, at flest muligt ansatte i den kommende tid skal arbejde hjemmefra.

Det betyder, at primært administrative medarbejdere fra og med torsdag arbejder hjemmefra i videst muligt omfang.

Vi har naturligvis fuld bemanding på alle de områder, hvor vi skal tage hånd om vores borgere. Vi er klar over, at situationen i de kommende 14 dage kan blive svær.

Forældre kan stadig aflevere børn i daginstitutioner og skoler torsdag og fredag. Fra mandag er det kun børn, der ikke har andre pasningsmuligheder eller forældre i sundhedssektoren. Alle forældre får besked om, hvordan de skal forholde sig inden weekenden.

Vi opfordrer dog forældre til at holde deres børn hjemme i morgen og fredag, i det omfang det overhovedet er muligt. Fra mandag vil der være oprettet nødpasning til de forældre, som har særlige arbejdsfunktioner, som skal varetages, og derfor har behov for pasning.

Vi opfordrer alle til at afstå fra besøg hos slægtninge på plejehjem og bosteder i de kommende 14 dage.

Hvis I har spørgsmål, så kan I fortsat ringe til os på telefon 7259 6000.

Søren Trier Høisgaard
velfærdsdirektør