Nyt skolenavn

Elever der leger

Har du en god idé til et nyt navn til Hampelandskolen?

Skolen skal have nyt navn i forbindelse med sammenlægningen af to skoler på Hampelands matrikel. Vindernavnet afsløres på sidste skoledag.

Efter sommeren er alle elever fra Toftehøjskolen og Hampelandskolen i Ølstykke flyttet sammen på Hampelandskolens matrikel, og for at markere sammenlægningen og den nye start for alle elever og medarbejdere skal skolen have nyt navn.

Send os dit forslag senest den 7. juni
Alle kan komme med kreative forslag til, hvad skolen fremover skal hedde. Det kan f.eks. være et navn, der bunder i områdets historie, geografi eller vartegn - eller bare noget, der klinger godt.

Send dit forslag og en kort begrundelse for forslaget til nytnavnhampe-land@gmail.com senest søndag den 7. juni.

Vindernavnet afsløres sidste skoledag
Et udvalg med forældre, elever, personale og forvaltning vil vurdere alle indkomne forslag og finde en vinder blandt dem. Skolens nye navn bliver offentliggjort på sidste skoledag den 26. juni.

Skolens overordnede navn er fortsat Distriktsskole Ølstykke, og Maglehøjskolen, som også hører til distriktet, beholder sit navn.

Baggrund
Sammenlægningen af Toftehøjskolen og Hampelandskolen sker i forbindelse med kommunes store skoleprojekt om nye læringsmiljøer og multifunktionalitet på Egedals skoler. Læs mere her: https://www.egedalkommune.dk/multifunktionalitet.