Skip to content back to nav
 
 

Sidste dag på Toftehøjskolen

TO dominospil ude.JPG

Fredag den 26. juni sagde vi endegyldigt farvel til Toftehøjskolen.

Efter sommerferien skal eleverne i stedet gå på Hampelandskolen, som samtidig har fået sit nye navn: Søhøjskolen.

Toftehøjskolens elever gik i dag på sommerferie efter et stort farvel til deres gamle skole. Der blev sunget, taget flag ned, og skolen blev symbolsk låst med en 1 m. lang nøgle. Efter sommerferien skal alle elever fra Toftehøjskolen fortsætte deres skolegang på Søhøjskolen.

Det nye navn er valgt blandt fem forslag, som har været til afstemning blandt børn og medarbejdere på de to skoleafdelinger, som nu bliver til én. De fem forslag er udpeget af et navneudvalg blandt over 100 indsendte forslag.

Grunden til at Søhøjskolen var blandt de fem udvalgte til afstemningen, er fordi, Søhøj Park er et naturskønt område, som ligger midt imellem Toftehøjskolen og Hampelandskolen.

Vi ser frem til at give Søhøjskolen liv efter sommerferien, hvor vi forventer, at navneskiftet understøtter den kulturproces, det er, når to skoler skal lægges sammen til et nyt samlet fællesskab. Et nyt navn er med til at understrege, at der er tale om en ligeværdig sammenlægning og ikke én skole, der 'flytter ind' på en anden.

 

https://sn.dk/Lokalavisen-Egedal/Om-lidt-bliver-her-stille-Roerende-farvel-til-Toftehoejskolen/artikel/1333692?fbclid=IwAR3j2v18siYPuJ1oVMrl8jSgvtG1Yq0hhYGjcAAe3__vUe0yW-6sND29rT0

https://sn.dk/Egedal/Video-Lukket-med-noegle-til-fremtiden/artikel/1333143

 
 
Afdeling Maglehøjskolen

Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 8700
maglehojskolen@egekom.dk

Pædagogisk daglig leder Birgitte Jacobsen

Afdeling Søhøjskolen

Hampelandvej 7
3650 Ølstykke 
Tlf.: 7259 8500
sohojskolen@egekom.dk

Pædagogisk daglig leder Stefan Bendtsen