Musikkens dag 2017

Noder...jpg

Nyt projekt - en rigtig god oplevelse - se video fra dagen.

Se og hør video fra formiddagenklik her

Artikel fra Frederiksborg Amts Avis den 20. aprilklik her

Deltagerne fik

- En hel dag fuld af musik.
- Et kig ind i, hvordan Musikskolen ser ud en hverdag.
- En dag hvor man kunne møde musikken og andre musikinteresserede.

Om formiddagen mødte de ca. 325 instrumentklasseelever og musikprofilklasseelever fra folkeskolerne hinanden igennem musikken, stemmen og instrumenter i Maglehøjhallen på Maglehøjskolen. Der blev sunget og spillet på slagtøj, ukuleler, basuner, tværfløjter, blokfløjter og violiner.

Musikken var skrevet og arrangeret af komponisten Jakob Høgsbro, der ledte orkestret på selve dagen. Et lærerorkester akkompagnerede børnene fra 1. og 2. klassetrin, der deltog i formiddagsarrangementet.

Aften:
Om aftenen fortsatte Musikkens Dag i Stenløse Kulturhus, hvor man kunne møde musikskolens lærere, administration og elever samt få et indblik i en del af musikmiljøerne i Egedal.

Musikkens dag er et samarbejde mellem Egedal Musikskole og Distriktsskole Ganløse og Ølstykke

Pædagogisk daglig leder Birgitte Jacobsen

Afdeling Søhøjskolen