Musical Aladdin

aladdin.png

Musical og Fagenes Fest på Hampelandskolen

Kamelkager, lerpotter, malerier, smykker og pixton tegneseriehæfter var nogle af de mange ting, som eleverne stolt kunne fremvise til familie og hinanden, da lampens ånd fra 1001 nats eventyr, torsdag eftermiddag og aften, lagde sig over Hampelandskolen, der for tredje år i træk slog dørene op til Musical og Fagenes Fest.

Musik og dans krydrede det store marked og cafeen, hvor man kunne købe mad og drikke mens skolens 6. klasse indtog scenen to gange, for fulde huse, med musicalen Aladdin.

Elever fra alle årgange bidrog hver især med stolthed til fællesskabet med arbejder og værker lavet med særlig faglig omhu, hjerte og sjæl.

For hvert år vokser arrangementet sig større i takt med at fællesskaber vokser. Det er disse fællesskaber, der er omdrejningspunkt og grundlag for, at elever og personale på tværs af årgange og team kan bidrage med hver deres særlige kompetence til en fantastisk dag, der afsluttes med fremvisninger for forældre og familie.

Se et udklip fra forestillingen - klik her.