Maglehøjskolen

Velbekomme - madkasse - beskåret.jpg

Madordningen på Maglehøjskolen.

Vores kantinedame hedder Anne. Anne er alene i kantinen, men får hjælp med salget af elever fra de store klasser.

Du kan forudbestille dit barns frokost
Forudbestil dit barns frokost i skolens kantine. Frokosten vil enten være en lun eller kold ret.

Vi håber, at I som forældre vil støtte os i at give jeres børn et sundt måltid - især set i lyset af de længere skoledage.

Der bages med økologisk mel, gær, mælk og diverse korn og kerner. Det betyder, at grundbolle og sandwichbolle er økologisk - dog med det forbehold, at der kan komme ikke-økologiske produkter i dejen, hvis kantinen ligger inde med en rest, der er 'bagevenlig', såsom bulgur, aqinao, gulerod mm.

Derudover bruges der økologiske hele kartofler fra Søris og økologiske hakkede flåede tomater.

Dagens ret koster 25 kr., og herudover sælges boller, sandwich, frugt og grønt samt diverse småretter.

Mad tre dage om ugen
Det koster 220 kr. pr. måned at være med i madordningen, uanset evt. ferier og helligdage. Dit barn vil modtage frokost tirsdag, onsdag og torsdag.

Mad fem dage om ugen
Det koster 367 kr. pr. måned at være med i madordningen, uanset evt. ferier og helligdage. Dit barn vil modtage frokost alle ugens fem dage.

Fredag er fast salatdag, da det er et stort hit hos eleverne.

På tur
Hvis eleverne er på tur, får elever i madordning frokost med fra kantinen.

Faste lukkedage, hvor madpakken skal huskes!
August: Første skoledag i nyt skoleår
Oktober: Fredag inden efterårsferien (motionsdag)
November: På skolefestdagen
December: Sidste dag inden juleferien
Maj: 9. klasses sidste skoledag
Juni: Sidste fredag inden sommerferien

Lukning af kantinen
Hvis kantinen er nødsaget til at lukke, på grund af kantinelederens fravær, har skolen et nød-depot, så de elever, der har bestilt frokost, modtager deres mad. Hvis kantinen må lukke, vil der kun blive leveret mad til de elever, som har forudbestilt deres frokost.

Tidsfrister for betaling samt madperiode
Der skal betales mellem den 15. og 25. i måneden for mad den efterfølgende måned.

Indbetalingen skal ske til konto:

Reg.nr.: 2232
Kontonr.: 6890-620-858

Mad tre dage om ugen koster 220 kr. pr. måned (tirsdag, onsdag og torsdag)
Mad fem dage om ugen koster 367 kr. pr. måned.

OBS!
Husk ALTID at skrive klasse og navn (i nævnte rækkefølge), når der betales til kantineordningen. I modsat fald kan du risikere, at dit barn ikke får noget mad.

Der er først bestilt frokost for en af de nævnte perioder, når betaling er modtaget rettidigt i måneden FØR, dit barn skal have mad, jfr. nedenstående.

Til eleverne i indskolingen (fra 0. - 3. klasse) vil maden blive leveret i varme-/køleskabe. Eleverne fra 4. - 9. klasse henter selv den bestilte mad i kantinen.

Ordningen inkluderer ikke drikkevarer.

Bestilt frokost kan ikke afbestilles.