Distriktsskole Ølstykke topper listen

all-thumbs-up.jpg

Distriktsskole Ølstykke topper listen med en meget fin rangering i forhold til den undervisningseffekt, der kan afledes af afgangsprøverne.

Undervisningseffekten viser en skoles evne til et sikre elevernes progression og fremgang. Analysefirmaet Cepos analyserer hvert år landets skoler ud fra de afsluttende prøver, tager højde for elevens socioøkonomiske forhold og rangerer derefter skolerne ud fra deres evne til at skabe fremgang hos eleven.

På Cepos' netop offentliggjorte rangeringsliste ligger distriktsskole Ølstykke som nr. 20 blandt landets skoler.

Vi topper med en undervisningseffekt på 0,8, hvilket betyder, at vi som skole klarer os bedre, end man kunne have forventet ud fra den socioøkonomiske reference.

Distriktsskolen har de sidste 3 år ligget med en undervisningseffekt på henholdsvis 0,2, 0,4 og 0,3 og nu på 0,8, hvilket er et fantastisk flot resultat.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke distriktsskolens mange dygtige medarbejdere for det flotte resultat.

Distriktsskoleleder Lise Boye

Se listen her

Daglig pædagogisk leder Mik Fallesen

Distriktsskoleleder Lise Boye

Pædagogisk daglig leder Thomas Knudsen

Daglig pædagogisk leder Bettina Brandt Nilsson.

Ølstykke 10. klasse Center

Roskildevej 22 B