Fernisering

Fernisering 6.jpg

Kunstnerspirer bliver gødet på Distriktsskole Ølstykke

Eleverne på distriktsskolens valghold i billedkunst har fået en helt enestående mulighed for at deltage, med fire udvalgte værker, på Nordsjællands store kulturbegivenhed "Hillerød kunstdage".

Dagene løber af stablen den 24.-26. marts i Frederiksborg Centret.

Valgholdet, der består af elever fra 7. til 9. årgang fra henholdsvis Hampelandskolen, Maglehøjskolen og Toftehøjskolen, har i de sidste seks måneder modtaget inspirerende undervisning af billedkunstner Vivi Amelung.

Vivi har med sit store talent og sit smittende engegament fået eleverne til at præstere på et niveau, som eleverne ikke selv troede mulig. Derfor var udvælgelsen af de fire værker til messen en nærmest umulig opgave. Opgaven blev løst ved en fernisering i billedkunstlokalet på Hampelandskolen fredagden 17. marts. Vivis mand, der også selv er billedkunstner, havde påtaget sig den svære opgave.

Han kommenterede hvert enkelt billede og gav udtryk for, at alle billeder var berettiget til udstillingen, men at han desværre kun måtte vælge fire.

Daglig pædagogisk leder Mik Fallesen

Distriktsskoleleder Lise Boye

Pædagogisk daglig leder Thomas Knudsen

Daglig pædagogisk leder Bettina Brandt Nilsson.

Ølstykke 10. klasse Center

Roskildevej 22 B